Als de complottheorieën kloppen gaan juist alle wappies snel dood

Er zijn groepen wappies op de sociale media actief die profeteren dat alle gevaccineerden binnen afzienbare tijd dood gaan. Sommigen roepen dat het op 11 augustus gaat gebeuren, anderen menen dat het vonnis zich binnen twee jaar zal voltrekken en ook is er een groep die denkt dat zij als overlevenden binnen vijf jaar erg druk zullen worden met het cremeren van gevaccineerden. Ondanks de rek die er kennelijk in zit lijken ze echter erg zeker van hun zaak te zijn. En ze zijn er bepaald niet rouwig om dat wij (ja ik ook) onze prikjes met de dood moeten bekopen. Ze plaatsen nog net geen smileys bij hun profeterende berichten die zich tranen schateren. Maar ja, wij gevaccineeren heulen natuurlijk ook met hun vijand. Wij steunen big pharma, Bill Gates, de cabal, en de illuminati. Dan verdien je natuurlijk ook om te sterven. Echter, dat is dan zo vanuit de emotionele gezichtshoek van bepaalde wappies, maar is het eigenlijk wel zo logisch dat het zo zou gaan?

Volgens de gangbare complottheorieen in wappie kringen is covid een manier voor bepaalde machthebbers om nog meer macht over ons te verkrijgen. Hoe dat dan allemaal georganiseerd zou kunnen worden is me duister, het lijkt me heel erg complex zo niet onmogelijk om alle neuzen van medisch wetenschappelijke instituten en overheden in dezelfde richting te krijgen. Echter wanneer we dat buiten beschouwing laten dan is er nog iets heel pardoxaals aan de betreffende theorie. Machthebbers van welke aard dan ook zullen het liefst brave burgers als slaven gebruiken en geen oproerkraaiers die bij het minste of geringste de kont tegen de krib gooien. Met andere woorden, de mogelijke veroorzakers van de pandemie zouden juist graag zien dat degenen die zich nu tegen hen keren van het toneel zouden verdwijnen. Dus niet degenen die kiezen voor het prikje, al of niet met chip van Bill Gates, maar degenen die zich daar heftig tegen verzetten. Maar ja, die kunnen dus niet vergiftigd worden met het middel… Echter wel met de kwaal! Dus, wat gaat er gebeuren als we jullie theorie geloofwaardig proberen te maken beste wappies? Nou, denk eens even heel goed na… Ja precies! Er komen varianten die noodlottig zijn voor ongevaccineerden. Het spijt me bijzonder, maar de enige logische conclusie is dat jullie dagen zijn geteld.

Of ik dit werkelijk geloof? Nee hoor, ik wil jullie alleen maar even attenderen op de denkfout die jullie maken. En verder zou ik graag willen dat jullie stoppen met het hijgerig aankondigen van mijn aanstaande dood. Ik vind dat namelijk erg onplezierig.