Han zoekt vrouw

Ik ben sinds een maand of vijf weer vrijgezel. Ik ben echter geen boer. Dus als ik naar Yvon ga en vraag of ik ook een keer mee mag doen, zal ze vragen of ik koeien dan wel varkens heb, en zo nee of ik dan misschien de landbouw beoefen. Of ik suikerbieten, mais, of iets anders zaai of plant en dat dan later oogst. Nu heb ik wel een stukje braakliggende tuin van een paar vierkante meter en overweeg ik om daar wat groente en kruidjes te laten groeien, maar dan zal ze waarschijnlijk fijntjes opmerken dat met name de kwantiteit bepaalt of je boer bent. Dat gaat dus niet lukken.

En toch, het lijkt me zo leuk om eens met mijn hoofd op tv te komen en dan indruk op een aantal dames te maken, en dat ik dan brieven van hen krijg omdat ze wel met me willen. En vooral, dat ik dan mag kiezen. Dat heeft me toch altijd zo leuk geleken, kunnen kiezen uit een royaal aanbod gewillige vrouwen. Dus kwam ik op het idee dat ik zoiets ook wel zelf kan organiseren. Gewoon via dit weblog en de sociale media, via Twitter, Facebook, en LinkedIn. Dat ik dus kenbaar maak dat ik vrij ben en tevens even aangeef wat ik in een relatie hoop te vinden, c.q. aan welke voorwaarden gegadigden moeten voldoen. Het eerste heb ik al gedaan, dus laten we beginnen met het tweede, het profiel van de dames. Gemakshalve doe ik dat maar puntsgewijs, en dan kort en zakelijk.

 • Bij voorkeur zwart haar, en niet autochtoon. Autochtone vrouwen zijn vaak zo veeleisend.
 • Niet dik en niet dun. Liever wat voller dan te mager. Dik mag ook als de verhoudingen maar een beetje kloppen.
 • Leeftijd tussen de 35 en de 50 jaar, maar met een nog volledig intact zijnde hormoonhuishouding. Immers met het afnemen van de oestrogeen verdwijnt ook de zin in intimiteit, en zoals onlangs uit een onderzoek bleek hebben veel vrouwen van boven de 50 helemaal geen interesse meer in mannen.
 • Sportief, maar ik moet het wel bij kunnen houden. Ik vind bijvoorbeeld samen fietsen erg leuk, maar ik wil niet gedwongen worden om me op zo’n sullige elektrische fiets te moeten voortbewegen omdat ik anders telkens te horen krijg dat ik door moet trappen. De dame in kwestie wordt geacht om net als ik buiten adem te raken bij een snelheid van boven de 25 km per uur. Op een gewone fiets dan. Op een wielerfiets mag het wat harder.
 • Intelligent, maar niet te en zeker niet betweterig. Een IQ van tussen de 115 en de 135 strekt tot aanbeveling.
 • Liefst een psychotherapeute of zoiets. Ik ben namelijk behept met wat eigen aardigheden en zou het prettig vinden wanneer daar begrip voor opgebracht kan worden.
 • Moet kunnen schaken. De speelsterkte dient tussen de ELO rating 1800 en 1900 te liggen, want dan kunnen we spannende partijen spelen waarbij ik net even vaker de bovenliggende partij ben.

Schakende vrouw

 • Een goede baan met een bovenmodaal inkomen is eerder een voorwaarde dan een pre. Immers, voor het leiden van een prettig gezamenlijk leven is financieel comfort onontbeerlijk. Het bezit van een tweede huisje in de Provence of aan het Garda meer vergroot een kans op een plaats bij de laatste drie aanmerkelijk.
 • Een spirituele kijk op het leven is een must. Meer maken van het leven dan het is geeft het leven betovering.
 • Liefde voor de natuur en voor dieren. Een voorkeur voor honden boven katten. Zo gaat de selectie wat sneller.
 • Niet bang zijn voor spinnen zodat ik die niet zelf met de stofzuiger hoef op te zuigen en daar dan weer schuldgevoelens over heb.
 • Houden van een schoon en opgeruimd huis en niet op het idee komen dat ik daar ook iets aan zou kunnen doen.
 • En last but not least; lief zijn. Want lief is het grootste deel van het woord liefde.

Dames die aan het profiel beantwoorden kunnen reageren via de DM van mijn Twitter account of via de mailbox van Facebook of LinkedIn. Ik reken op veel reacties. Valt het echter allemaal een beetje tegen dan doen we een tweede ronde waarbij ik de snelheid van het fietsen wel iets naar boven wil bijstellen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>