About me

 

Ik Lux pasfoto

Mijn naam is Han Kuik. Zoals je hier kunt zien houd ik van schrijven. Een eigen weblog biedt het voordeel dat je ter lezing aan kunt bieden wat je goeddunkt. In de loop der jaren is er echter ook best veel van me door derden gepubliceerd. Columns in kranten, essays in tijdschriften, mijn boek ‘Orgaandonatie de vragen de antwoorden, Ambo’, de door bewegingswetenschapper Janine Moeken en mij geschreven Wellnessagenda is uitgegeven in de Benelux en Frankrijk, en schreef ik vier jaar lang een gezondheidskrant. Ook schrijf ik wel eens een gedichtje. Mijn interesses zijn: maatschappelijke vraagstukken, menselijk gedrag, en dan vooral de eigenaardigheden, religie en spiritualiteit, filosofie (light). Hobby’s: natuur, fietsen, en schaken.

Update 22-02-2018: Zojuist is ook mijn boek ‘Een plaats voor mooie gevoelens uitgebracht’. Het is te verkrijgen in de boekhandel maar ook via de site van de uitgever: https://www.elikser.nl/een-plaats-voor-mooie-gevoelens.htm

Update december 2018: Onlangs is er weer een nieuw boek uitgekomen. Ik schreef het samen met Titus Rivas, en het is een boek met twaalf interviews met personen die vanuit hun ervaring zeker weten dat ons persoonlijk bewustzijn na dit leven verder leeft. Het heet Zeker weten… er is leven na de dood, en is uitgegeven door uitgeverij Edicola. Ook dit boek is verkrijgbaar bij/via alle boekhandelaren.

Cover Zeker weten definitief

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.