About me

Ik Lux pasfoto

Mijn naam is Han Kuik. Zoals je hier kunt zien houd ik van schrijven. Een eigen weblog biedt het voordeel dat je ter lezing aan kunt bieden wat je goeddunkt. In de loop der jaren is er echter ook best veel van me door derden gepubliceerd. Columns in kranten, essays in tijdschriften, mijn boek ‘Orgaandonatie de vragen de antwoorden, Ambo’, de door bewegingswetenschapper Janine Moeken en mij geschreven Wellnessagenda (uitgegeven in de Benelux en Frankrijk) en ik was vier jaar lang hoofdredacteur van een gezondheidskrant. Verder schrijf ik wel eens een gedichtje. Mijn interesses zijn: maatschappelijke vraagstukken, menselijk gedrag, en dan vooral de eigenaardigheden, religie en spiritualiteit, filosofie (light). Hobby’s: natuur, fietsen, en schaken.

Update 22-02-2018: Zojuist is ook mijn boek ‘Een plaats voor mooie gevoelens uitgebracht’. Het is te verkrijgen in de boekhandel maar ook via de site van de uitgever: https://www.elikser.nl/een-plaats-voor-mooie-gevoelens.htm

Inmiddels zijn er al weer twee boeken van me uitgekomen. De eerste schreef ik samen met schrijver en onderzoeker Titus Rivas. Het is een boek met 12 interviews met mensen die zeker weten dat we niet verdwijnen na onze fysieke dood. De titel Een leven na de dood? Zeker weten.

Vorig jaar december verscheen mijn boek De moed tot liefde. Ook weer een boek met interviews. deze keer 15 diepgaande gesprekken met deskundigen en ervaringsdeskundigen over hoe je de liefde meer plaats kunt geven in je leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.